BP express De Lichtmis in Rouveen kortstondig dicht

Met uw BP tankpas hoeft u nooit om te rijden om eenvoudig en voordelig de beste brandstof te tanken. Dat willen wij graag zo houden. Daarom zijn wij voortdurend bezig met het uitbreiden van ons netwerk én het verbeteren van onze tankstations.
 
De Lichtmis dicht van 14 t/m 25 november  
Zo zal ons BP express-station De Lichtmis, aan de Oude Rijksweg in Rouveen, kortstondig gesloten worden in verband met een verbouwing. De werkzaamheden op het tankstation beginnen op maandag 14 november en nemen volgens de planning ongeveer twee weken in beslag. Naar verwachting zal BP express Rouveen op vrijdag 25 november in de middag haar deuren weer openen.
 
Alternatieve stations
Gezien de complexiteit van de verbouwing, is er helaas geen andere mogelijkheid dan het station tijdens de werkzaamheden volledig te sluiten. Wij snappen dat dit vervelend is als u regelmatig gebruik maakt van dit tankstation. Gelukkig bent u met uw BP tankpas welkom bij een keur aan stations in de buurt.
 
Wij hebben alvast de volgende alternatieve stations geselecteerd:
  • BP express Zwolle Boerdanserdijk 57 Zwolle
  • Salland Oil Zwolle Kleefstraat Zwolle 
Vind snel een tankstation
Wilt u zelf kijken welk station voor u het meest geschikt is? Op www.bp.com/zakelijk vindt u met behulp van onze routeplanner eenvoudig een geschikt tankstation bij u in de buurt of op uw route.

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx