Vanaf maandag 1 juli a.s. zal op alle BP stations in Nederland (m.u.v. de onbemande stations voor particulieren) de tankkaart van Texaco - de GO ‘The easy way' tankkaart - worden geaccepteerd. Omgekeerd zal de BP PLUS / ROUTEX kaart worden geaccepteerd op alle Texaco stations. <br />Deze wederzijdse kaart acceptatie heeft tevens betrekking op België en Luxemburg. Dit is goed nieuws voor de klanten van de twee bedrijven, aangezien hiermee een aantal ‘witte vlekken' binnen de Benelux worden ingevuld. Beide netwerken vullen elkaar uitstekend aan.

BP en Texaco accepteren elkaars kaart

Vanaf maandag 1 juli zal op alle BP stations in Nederland (m.u.v. de onbemande stations voor particulieren) de tankkaart van Texaco - de GO ‘The easy way’ tankkaart - worden geaccepteerd. Omgekeerd zal de BP PLUS / ROUTEX kaart worden geaccepteerd op alle Texaco stations. Deze wederzijdse kaart acceptatie heeft tevens betrekking op België en Luxemburg. Dit is goed nieuws voor de klanten van de twee bedrijven, aangezien hiermee een aantal ‘witte vlekken’ binnen de Benelux worden ingevuld. Beide netwerken vullen elkaar uitstekend aan.

De BP PLUS / ROUTEX kaart wordt al geaccepteerd op alle Texaco stations langs de snelwegen in België en dat zal dit najaar worden uitgebreid tot alle andere Texaco stations in België. BP heeft zelf geen stations in België. De BP PLUS / ROUTEX kaart wordt ook geaccepteerd op twee grote Texaco snelweg stations in Luxemburg: Capellen en Pontpierre. De GO ‘The easy way’ tankkaart van Texaco zal omgekeerd ook worden geaccepteerd op de BP snelweg locatie Capellen.

Het uitgebreide netwerk waar klanten vanaf 1 juli a.s. met zowel de BP PLUS / ROUTEX kaart als de GO ‘The easy way’ tankkaart terecht kunnen, omvat bijna 800 stations in Nederland en 273 Texaco stations in België. In Luxemburg gaat het om in totaal drie snelwegstations.

De mogelijkheid om de BP PLUS / ROUTEX kaart of de Texaco GO ‘The easy way’ tankkaart te gebruiken in de Benelux, wordt hiermee sterk vergroot. Dit is goed nieuws voor de kaartklanten van beide bedrijven en het stelt zowel BP als Texaco beter in staat te concurreren op de (inter)nationale markt voor tankkaarten.

H
eeft u vragen over de BP PLUS Tankpas? Aarzel dan niet en neem contact op met onze accountmanager de heer Siebold van der Werf via 06-27654553 of svanderwerf@slumpoil.nl.  

Nog geen BP PLUS Tankpas? Vraag dan hier uw BP PLUS Tankpas aan.

 

 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx