Wist u dat binnen onze Agri Plus concept het mogelijk is om gebruik te maken telemarketingdiensten? Dit betekent dat u niet zelf, maar een professioneel Agri telemarketingbureau contact met uw klanten opneemt. Zo kunt u bezig zijn waarin u écht goed bent, en zorgt het telemarketingbureau voor het maken van afspraken, beantwoorden van aanvullende vragen en onderhoud van relaties. Dat levert u gemak én meer omzet in de werkplaats.

Agri Plus Telemarketing – Meer omzet in de werkplaats

Wist u dat binnen ons Agri Plus concept het mogelijk is om gebruik te maken van telemarketingdiensten? Dit betekent dat u niet zelf, maar een professioneel Agri telemarketingbureau contact met uw klanten opneemt. Zo kunt u bezig zijn waarin u écht goed bent, en zorgt het telemarketingbureau voor het maken van werkplaatsafspraken. Dat levert u gemak én meer omzet in de werkplaats.

Ervaring uit de markt: 'Klanten bellen? Dat schiet er wel eens bij in'
We hebben het allemaal druk met alledaagse dingen. Soms zijn we zo druk met de waan van de dag, dat we vergeten te communiceren met onze klanten. Want stelt u zich eens de volgende vragen: Hoe plant u de communicatie met uw klant? Hoe vaak communiceert u? Communiceert u proactief?

Meer afspraken in de werkplaats
Het is soms lastig om de focus te houden op uw klanten wanneer andere onderwerpen uw aandacht vragen. Daarom biedt Slump Oil, binnen het Agri Plus concept, ook telemarketingdiensten. Een telemarketingbureau, gespecialiseerd in Agri, belt uw klanten voor een werkplaatsafspraak of voert relatiebeheer voor u uit.

Als landbouwmechanisatiebedrijf stuurt u bijvoorbeeld zelf een mailing uit en het telemarketingbureau belt de relaties voor u na. Het resultaat? Meer afspraken voor onderhoudsbeurten en een betere klantenbinding. Bovendien is het telemarketing concept een goede ondersteuning voor uw buitendienst, zij kunnen immers niet iedereen bezoeken.

Klantenbinding op langere termijn
De praktijk leert dat het proactief bellen van uw klanten voor een werkplaatsafspraak, meer afspraken op korte termijn oplevert. Maar ook op lange termijn is het effectief positief. Zo krijgt u inzicht in de onderhoudsintervallen van uw klanten, kunt u andere salespromoties bespreken of klantgegevens verrijken.

Wilt u weten wat de telemarketingdiensten van Agri Plus voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanager Vincent Krone (06 - 45 01 07 87).

 

meer nieuws

gratis bestelnummer0800 - 758 67 64

bestel via faxnummer0513 - 65 70 19

 
Castrol Nederland BP Nederland Petronas Traxx